LIITY Jäseneksi

Lahjoitukset ja keräkset

Voitte hakea Korttelikotiyhdistys ry:n jäsenyyttä helposti toimittamalla täytetyn jäsenhakulomakkeen toimistomme osoitteeseen:

Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 KOUVOLA. Vaihtoehtoisesti voit tuoda täytetyn lomakkeen mille tahansa Yhdistyksen toimipisteelle

Hallituksemme hyväksyy yhdistyksen uudet jäsenet.

Jäsenedut tulevat voimaan, kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksun sekä kun hallitus on hyväksynyt uuden jäsenen jäsenhakemuksen.

Teillä on mahdollisuus myös tukea yhdistyksen toimintaa taloudellisesti liittymällä kannattajajäseneksi.

Jäsenhakulomakkeen löydät tästä.

Kehitämme jäsenistölle suunnattuja tapaamisia ja toimintamahdollisuuksia yhdistyksessä jatkuvasti.

JÄSENMAKSUT

Varsinaiset jäsenet 15e/vuosi

Kannattajajäsenet 50e /vuosi. Hyväksytyille jäsenille lähetetään lasku postitse.

JÄSENEDUT

• Mahdollisuus tukea toimintaa ja olla mukana tekemässä parempaa Kouvolaa

• Mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan

• Jäsenkirje yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista

• Mahdollisuus käyttää yhdistyksen toimitiloja

• Retkiä etuhinnoin

• Mahdollisuus käyttää AutoTeamin palveluja

Haluatko auttaa ihmisiä lähellä sinua?

Tue ruokakassitoimintaa lahjoittamalla elintarvikkeita ruokakasseihin pakattavaksi.

Ruoka-aputoimintamme perustuu hävikki ruuan jakeluun, eikä ruoka aina tahdo riittää kaikille tarvitsijoille. Lahjoituksilla turvaamme ruuan riittämisen myös niille päiville, kun ruokaa tulee vähemmän.

Kiitos avustasi!

MUU TUKEMINEN

Mikäli haluat tukea toimintaamme muulla tavoin, ota yhteyttä projektikoordinaattoriimme.

Pienikin lahjoitus on meille tärkeä!

Projektikoordinaattori

Tuomas Valtonen