Työntekijämme ovat töissä erilaisilla tukimuodoilla, joita ovat (korkein korotettu) palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta ja avotyötoiminta. Kouvolan Korttelikodit toimivat välityömarkkinoina Kouvolan alueella, joten työskentelyn lisäksi työntekijöiden kanssa kartoitetaan tulevaisuuden suunnitelmia ja mahdollisia työ – tai koulutuspaikkoja. 

 

Avoimet palkkatukityöpaikat tällä hetkellä 4

 

Vastaava työntekijä Arjen avun kuljetustiimiin

Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat huolehtia Arjen apu -yksikön muutto- ja kuljetustehtävien organisoinnista ja toteutuksesta.

Osallistut myös itse kuljetus- ja muuttotehtäviin sekä teet uusien palvelukohteiden arviointikäynnit.

Tehtävässä pärjää reippaalla ja tarkalla työotteella.

Toimit tehtävässä muiden työntekijöiden lähiesimiehenä ja osana kuljetustiimiä, joten sosiaalisuus, asiakaspalvelutaito ja esimerkillinen työote ovat tärkeitä työssä.

Työssä tarvitaan vähintään b-luokan ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa työtehtävissä.

 

Vastaava työntekijä Ruokakassiin 

 

Kiinnostaako asiakaspalvelu? Sykkiikö sydämesi merkitykselliselle auttamistyölle? Tunnetko intoa lähiesimiestyöhön?

Etsimme vastaavaa työntekijää iloiseen porukkaamme!

Ruokakassi tarjoaa vähävaraisille henkilöille ruoka-apua. Ruokakassin sisältö koostuu kauppojen hävikkiruuasta sekä lahjoituksista. Ruokassissa ruuat pakataan tilausten mukaan ja jaetaan päivittäin eri puolilla Kouvolaa. Vastaava työntekijä toimii vastuullisessa työssä oman yksikkönsä lähiesimiehenä. Työnkuvaan kuuluu huolehtiminen arkipäivän työtehtävien toteutumisesta ja osallistuminen niiden toteuttamiseen. Vastaava työntekijä ottaa vastaan ruokakassitilauksia sekä raportoi toimipaikan asioista ja tapahtumista toimihenkilöille. Osallistuminen palavereihin ja toiminnan kehittämiseen kuuluu myös vastaavan työntekijän tehtäviin. Word-, Excel-, Teams ja sähköposti-ohjelmien osalta tietokoneen käyttö on sujuvaa. Työn ohessa on mahdollista osallistua erilaiseen hyvinvointia ja työelämävalmiuksia lisäävään toimintaan sekä saada yksilöllistä ohjausta työnhakuun liittyen.

 

Arjen apu -työntekijä(2)

 

Oletko kiinnostunut muiden ihmisten auttamisesta ja asiakaspalvelusta? Onko fyysinen työ sinulle mieluista? Pidätkö työstä, jossa käden jälki näkyy heti?

Etsimme sinua sosiaalinen, joustava, reipas ja yhteistyökykyinen tekijä!

Tule mukaan Arjen apu-tiimiimme!

Arjen apu tarjoaa lähinnä ikäihmisille asumisen tueksi kotiin vietäviä palveluja. Palvelut ovat kauppa- ja siivousaputehtäviä, sekä satunnaisesti asiointiin ja viriketoimintaan liittyvää toimintaa. Työssä vaaditaan ajoittain kykyä fyysisesti raskaisiin tehtäviin, kuten mattojen kantamiseen ja tamppaamiseen. Työtehtävät tehdään pääsääntöisesti parityönä. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n sähköpostitse.

 

****** 

Palkkatuen lisäksi kaikkiin yksiköihimme on mahdollisuus päästä myös kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun.

Työkokeilijaa kaivataan erityisesti:

 

Arjen apuun

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa! Iloinen ja lämminhenkinen työyhteisömme sijaitsee Haanojan Haalilla. KotiApu -työntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden kotona tehtävät siivoukset sekä asumisen tueksi tehtävä asiointi- ja kauppa-apu. Työtehtävät tehdään parityönä.

 

Digiavuksi

Työkokeilijan tehtävä sisältää asiakkaiden sekä työntekijöiden neuvomista ja ohjaamista tietokoneiden ja digilaitteiden käytön osalta. Tehtävässä pärjää hyvät tietotekniset taidot omaava henkilö. Henkilön tulisi olla ongelmanratkaisutaitoinen ja oma-aloitteinen, jolla on paineensieto- ja yhteistyökykyä. Työ on myös asiakaspalvelutyötä, joten sosiaalisuus on hyödyksi työyhteisössä.

Lisätiedot ja kyselyt:

Toiminnanjohtaja 

Tuomas Valtonen

puh. 0400 282 710

tuomas.valtonen@kouvolankipina.fi

 
 

Tässä Malliesimerkki työhakemukseenvalmispohja täytettäväksi, jota voi käyttää hyvänä mallina työhakemuksessa.

Klikkaa ylempänä olevaa punaista tekstiä avataksesi tiedosto tietokoneellesi.