Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry.

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa mm. työmahdollisuuksia, apua arkeen ja viriketoimintaa eri kävijäkunnille.Yhdistys on rekisteröity helmikuussa 2008.

 

Toimintaamme ohjaa viisi keskeistä arvoa, joiden pohjalta toimintaa toteutetaan.

Henkilökunta

Työyhteisömme on hyvin monipuolista sekä edustamme moniammatillista ja monikulttuurillista työympäristöä. Työntekijämme ovat töissä erilaisilla tukimuodoilla, joita ovat (korkein korotettu) palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta ja avotyötoiminta. Kouvolan Korttelikodit toimivat välityömarkkinoina Kouvolan alueella, joten työssä käynnin ohella työntekijöiden kanssa kartoitetaan tulevaisuuden suunnitelmia ja mahdollisia työ – tai koulutuspaikkoja. Lisäksi Korttelikodeilla on opiskelijoita suorittamassa työssäoppimisjaksoja sekä mahdollisesti näyttöjä.

Hallitus

Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen hallitus koostuu moniammatillisesta ryhmästä, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Hallitukseen kuuluu eri alojen osaajia, joiden tietotaito sekä kokemukset työ- ja järjestöelämästä tuovat.

Yhdistyksen tarkoitus on tukea asukkaiden alueellista toimintaa omassa asuinympäristössään. Yhdistys on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sekä voittoa tavoittelematon. Kouvolan Korttelikotien tarkoituksena on kehittää asuinaluetta yhdessä asukkaiden kanssa.

KOUVOLAN KORTTELIKOTIYHDISTYS RY:N

VUODEN 2022 HALLITUS

 

Puheenjohtaja
Katja Valkeinen puh: 040 744 9439
katja.valkeinen@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Marjaleena Weissmann

 

Jäsenet

Varajäsenet

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n vuoden 2020 hallitus

Puheenjohtaja
Katja Valkeinen puh: 040 744 9439
katja.valkeinen@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Marjaleena Weissmann

Jäsenet

Riitta Järvinen
Sanna Taimisto
Teija Tulokas
Rose-Marie Eriksson
Toni Orpana

Varajäsenet

Riina Pasi

Minna Pennanen