KOUVOLAN KORTTELIKOTIYHDISTYS RY.

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ryon yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa mm. työmahdollisuuksiaapua arkeen ja viriketoimintaa eri kävijäkunnille.

Yhdistys on rekisteröity helmikuussa 2008. 

  

Toimintaamme ohjaa viisi keskeistä arvoa, joiden pohjalta toimintaa toteutetaan:

Ihmisarvo, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja luotettavuus.

HENKILÖKUNTA 

Työyhteisömme on hyvin monipuolista sekä edustamme moniammatillista ja monikulttuurillista työympäristöä. Työntekijämme ovat töissä erilaisilla tukimuodoilla, joita ovat (korkein korotettu) palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta ja avotyötoiminta. Kouvolan Korttelikodit toimivat välityömarkkinoina Kouvolan alueella, joten työskentelyn lisäksi työntekijöiden kanssa kartoitetaan tulevaisuuden suunnitelmia ja mahdollisia työ – tai koulutuspaikkoja. Lisäksi Korttelikodeilla on opiskelijoita suorittamassa työssäoppimisjaksoja sekä mahdollisesti näyttöjä. 

 

HALLITUS 

Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen hallitus koostuu moniammatillisesta ryhmästä, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Hallitukseen kuuluu eri alojen osaajia, joiden tietotaito sekä kokemukset työ- ja järjestöelämästä tuovat. 

Yhdistyksen tarkoitus on tukea asukkaiden alueellista toimintaa omassa asuinympäristössään. Yhdistys on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sekä voittoa tavoittelematon. Kouvolan Korttelikotien tarkoituksena on kehittää asuinaluetta yhdessä asukkaiden kanssa. 

 

KOUVOLAN KORTTELIKOTIYHDISTYS RY:N VUODEN 2022 HALLITUS


Puheenjohtaja

Katja Valkeinen puh: 040 744 9439
katja.valkeinen@gmail.com

Varapuheenjohtaja 
Marjaleena Weissmann 

 

Muut jäsenet:

Sanna Taimisto

Teija Tulokas

Rose-Marie Eriksson

Minna Pennanen

Heli Ruuth

 

Varajäsenet:

Toni Orpana

Riina Pasi