Korttelikoti Jokitupa
Keskusaukio 1,
45700 Kuusankoski

Korttelikoti Oravanpesä
Viialankatu 5 C,
45150 Kouvola

Korttelikoti Viitatupa
Jukolantie 6-8 B 2,
45200 Kouvola

Kouvolan Korttelikodit

Tuvat ovat avoinna

MA-PE 9.30-14.30


Lue Lisää

 

K

Korttelikodit

Kouvolassa toimii tällä hetkellä kolme korttelikotia; Eskolanmäen Oravanpesä, Viitakummun Viitatupa sekä Kuusankoskella sijaitseva Jokitupa. Kouvolan seudulla korttelikotitoimintaan kuuluvat myös AutoTeam ja KotiApu.

Korttelikotien ovet ovat avoinna kaikille ja toimintaa kehitetään paikallisten asukkaiden toiveiden mukaisesti. Korttelikodin tärkeänä tehtävänä on tarjota asiakkailleen yhteinen paikka, olohuone tai kahvihuone, jossa voi pistäytyä tai viettää aikaa. Paikalla on aina korttelikodin henkilökuntaa, jolla on aikaa istua, jutella ja juoda seuraksi kuppi kahvia.

R

RUOKAPANKKI JA YLIJÄÄMÄRUOKAJAKELU

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry on mukana ruokapankkitoiminnassa. Muita mukana olevia toimijoita ovat Kouvolan SeurakuntayhtymäKouvolan kaupungin sosiaalitoimi, Toivontupa ja Kymijoen Tukipuu ry.

Ruokapankin kautta on mahdollista saada pienimuotoista ruoka-apua. Emme voi vaikuttaa ruokapankin tuotteisiin ja niiden määrään sillä saamme ne lahjoituksena paikallisilta yrityksiltä.

Syksyllä 2016 Kouvolan Korttelikotiyhdistys aloitti koulujen ylijäämä-ruokajakelun. Ruokaa jaetaan päivittäin Kouvolan Korttelikodeilla. Ruokaa on tarj Katso lisätietoja valikosta Ruokapankki.


T

Työpaikka

Kouvolan korttelikodit toimivat välityömarkkinoilla Kouvolan alueella. Työntekijämme ovat töissä erilaisilla tukimuodoilla, joita ovat palkkatuki(100%), työkokeilu, kuntouttava työtoiminta ja avotyötoiminta. Työssäkäynnin ohella työntekijöiden kanssa kartoitetaan tulevaisuuden suunnitelmia ja mahdollisia työ– tai koulutuspaikkoja. Lisäksi Korttelikodeilla on opiskelijoita suorittamassa työssäoppimisjaksoja sekä mahdollisesti näyttöjä. Työyhteisömme on hyvin monipuolinen, edustamme moniammatillista ja monikulttuurista työympäristöä.

H

HENKILÖT

Tuomas Valtonen

Projektikordinaattori
puh. 040 028 2710
tuomas.valtonen@kouvolankorttelikodit.fi

Vastuuyksiköt:
Toimisto

Sanna Sirenius

Työurasuunnittelija
puh. 044 202 0232
sanna.sirenius@kouvolankorttelikodit.fi

Vastuuyksiköt:
KotiApu
AutoTeam

Kati Saine

Työvalmentaja
puh. 040 756 2082
kati.saine@kouvolankorttelikodit.fi

Vastuuyksiköt:
Viitatupa
Oravanpesä
Jokitupa